Cercetare - Pături ponderate - Paturagravity RO

Dormi mai bine sub
Gravity Blanket®!

Am decis să verificăm impactul păturilor cu greutate Gravity® asupra somnului.

Am efectuat cercetări la care au participat clienții noștri.

Verificați rezultatele și vedeți de ce ar trebui să aveți încredere în noi.

1000 de oameni

28 noapte

21-45 ani

10 întrebări

SCOPUL CERCETĂRII

Scopul cercetării a fost de a determina ce efect are utilizarea unei pături ponderate asupra corpului uman.

Păturile noastre sunt realizate sub supravegherea atentă a specialiștilor cărora le pasă de sănătatea și bunăstarea clienților noștri.

Observăm, învățăm și efectuăm în mod constant cercetări în care sunt folosite pături cântărite.

Până acum, păturile cântărite s-au dovedit a fi un ajutor neprețuit cu care poate fi de ajutor

Copiii cu tulburări nevrotice, precum și adormirea și obținerea unui somn de calitate. Scopul cercetării noastre a fost de a investiga modul în care păturile cu greutate gravitațională afectează corpul.

CURSUL DE CERCETARE

Studiul a fost împărțit în 3 etape:

În prima săptămână, participanții au dormit sub plapuma obișnuită.

În săptămânile 2 și 3, au folosit Gravity Blanket.

În săptămâna 4, au revenit la utilizarea plapumei obișnuite.

În fiecare zi, ei și-au notat sentimentele despre calitatea somnului.

În plus, au folosit ceasuri inteligente care măsurau ritmul cardiac, indicau calitatea somnului, timpul de somn, durata fazei de somn profund și nivelul de stres.

CARE AU FOST CONCLUZII?

Toți participanții în timpul observării s-au aflat în mediul lor natural. Datorită acestui fapt, știm cum a reacționat organismul atunci când a fost expus la stresul zilnic și nu am schimbat locul de odihnă de seară.

Important, niciunul dintre participanți nu a experimentat vreun disconfort legat de utilizarea păturii ponderate. Nimeni nu a comentat greutatea, tipul de umplutură sau materialele din care a fost făcută.

Până la 90% au subliniat că pătura este extrem de moale și plăcută la atingere.

Persoanele care au participat la studiu au subliniat că starea lor de bine s-a îmbunătățit datorită folosirii unei pături cântărite. În timpul somnului, corpul nostru se regenerează pentru a putea funcționa bine în timpul zilei. Ai grijă de somnul tău cu Gravity Blanket!

88%

dintre oameni dorm mai bine

Datorită utilizării unei pături ponderate, marea majoritate a respondenților au dormit mai mult și mai bine. În medie, somnul lor a fost prelungit cu peste 20%.

90%

dintre oameni se confruntă cu mai puțin stres

Păturile noastre au avut un efect deosebit de bun asupra persoanelor care trăiesc cu stres ridicat. Se simt mai calmi, mai în siguranță și concentrarea lor s-a îmbunătățit.

83%

dintre oameni adorm mai repede

O proporție semnificativă dintre participanții noștri au declarat că timpul lor de a adormi a fost redus cu mai mult de jumătate. În unele cazuri, au adormit în mai puțin de 10 minute.

LUNGIMEA SOMNULUI

După două săptămâni de utilizare a Gravity Blanket, durata medie de somn a participanților a crescut cu aproape 20%


TIMP PÂNĂ ADORM

Ca și în cazul duratei de somn, timpul mediu pentru a adormi s-a îmbunătățit semnificativ după 2 săptămâni de utilizare a păturii gravitaționale. Cu unii dintre participanți, s-au îmbunătățit cu peste 50%.


Studiul a durat 4 săptămâni. În săptămânile 2 și 3, participanții la studiu au dormit sub Gravity Blanket. Mai jos este evaluarea lor a calității somnului pentru fiecare dintre săptămâni.

NIVEL DE CALITATE A SOMMNULUI

Am cerut participanților noștri să efectueze o evaluare zilnică a calității somnului lor pe o scară de la 1 la 10 în timpul cercetării. Aproape toți au declarat că s-au obișnuit cu greutatea și le-a fost greu să se întoarcă la culcare sub plapuma obișnuită.


OPINIILE OAMENILOR CERCETATI

Adam

42 de ani

Duc o viață stresantă. Am multe responsabilități familiale și profesionale în minte. Toate acestea mi-au fost greu să mă calmez și să adorm seara. La început nu am fost convins. În primele 7 nopți, nu am simțit mare diferență și deja mă gândeam să-l returnez. Cu toate acestea, am decis să ajung până la sfârșitul studiului și a fost o decizie grozavă. Corpul meu a început să accepte noua greutate. M-am simțit relaxat și am putut în sfârșit să adorm. Acum nu-mi pot imagina că dorm fără pătura mea cântărită.

Folosit: Gravity® Weighted Blanket, dimensiune 150x220cm, greutate 8 kg

Martha

31 de ani

Am aflat despre păturile cântărite de la kinetoterapeutul meu. Am decis să încerc pentru că mă luptam cu probleme de somn. Primele efecte le-am observat după 5 zile de utilizare a păturii. Acum mă însoțește în fiecare zi. Îmi place să îmi petrec timpul sub pătura gravitațională atunci când am nevoie de un moment de relaxare fericită.

Folosit: Gravity® Weighted Blanket, dimensiune 135x200cm, greutate 6kg

DORMI MAI BINE CU GRAVITATE

Vă garantăm că calitatea somnului dumneavoastră se va îmbunătăți!

A se vedea gravity blanket
    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping