Beneficiile pături ponderate - Pături ponderate - Paturagravity RO

Beneficiile pături ponderate

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Păturile ponderate au multe avantaje de care pot profita persoanele cu probleme foarte diferite. În cea mai mare parte, se referă la probleme de sănătate care sunt direct sau indirect legate de subiectul somnului.

Pe lângă tulburările de somn și stresul, boli precum ADHD și tulburările de anxietate pot avea, de asemenea, un impact mare asupra somnului, precum și asupra mediului social și personal. bunăstare. Somnul prost este o provocare nu numai pentru sentimentele tale spirituale, ci și pentru sănătatea ta. În timpul somnului, organismul trece prin procese importante de regenerare pentru celule, creier și sistemul nervos. În plus, ceea ce am experimentat și învățat în timpul zilei este procesat. Nu doar durata somnului joacă un rol important, ci și eficiența acestuia.

Somnul agitat și trezirea constantă întrerup aceste procese, ceea ce reduce semnificativ capacitatea de concentrare și de a acționa în ziua următoare. O pătură cântărită vă poate ajuta să dormiți și să reînvie aceste procese. Greutatea sa afectează pozitiv organismul, făcându-l relaxat. Prin presiune, hormonul somnului este eliberat și adormi mai repede.
Pentru problemele de somn cauzate din diverse motive, poate îmbunătăți foarte mult calitatea somnului și toate problemele asociate cu acesta.

Nu trebuie să luați medicamente, deoarece numai greutatea determină efectul și îmbunătățirea. Utilizarea unei pături cântărite este simplă și intuitivă. Chiar dacă te obișnuiești cu greutatea, efectul vizibil poate fi restabilit făcând o pauză.
O pătură cântărită poate fi folosită atât în ​​timpul somnului, cât și în timpul odihnei zilnice. Este folosit pentru terapia somnului și ca însoțitor în viața de zi cu zi.

Rezumatul:

 • Păturile cântărite au un efect relaxant asupra corpului și vă ajută să adormiți mai repede, ceea ce are un efect pozitiv asupra vieții de zi cu zi și a muncii.
 • Greutatea lor ajută la calmarea și relaxarea corpului și a minții după zile stresante și agitate.
 • Situațiile de frică și panică pot fi mai bine controlate și reduse.
 •  Combate suprastimularea și hiperactivitatea datorită echilibrului mai mare pe tot parcursul zilei.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping