Păturile cântărite ajută la sindromul Asperger și autism - Pături ponderate - Paturagravity RO

Păturile cântărite ajută la sindromul Asperger și autism

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Autismul este o tulburare de dezvoltare care poate fi observată deja în copilăria timpurie. Sindromul Asperger este un tip de autism și poate fi diagnosticat încă de la vârsta de 4 ani. Acestor copii le este greu să comunice cu alte persoane și, de obicei, le este greu să recunoască și să înțeleagă expresiile și intențiile celeilalte persoane. Ei se concentrează adesea pe câteva interese în care se pot distinge prin dotări excepționale. Chiar dacă comportamentul unui copil cu autism poate părea ciudat pentru lumea exterioară, este important să nu-i spunem o boală, ci mai degrabă să-i oferim copilului un mediu adecvat. Deoarece simptome precum tulburările de somn, hiperactivitatea, neliniștea și agresivitatea sunt frecvente la autismul diagnosticat, o pătură cântărită poate ajuta, de asemenea.

Greutatea păturii afectează mușchii, tendoanele și articulațiile, datorită cărora sentimentul profund este susținut mai intens și corpul. poate fi mai bine controlat. Acest lucru poate fi util în special pentru autism, care este expus la multe provocări în viața de zi cu zi, care par a fi fără probleme pentru persoanele non-autiste.

Această supraîncărcare suprimată și stresul rezultat pot fi reduse prin creșterea percepției corpului și crearea armoniei între corp și minte. Hormonul fericirii serotonina și hormonul somnului melatonina sunt responsabili pentru apariția relaxării, a cărei eliberare este susținută de pătura ponderată. Mușchii și sistemul nervos sunt relaxați, anxietatea este redusă, iar prin scăderea nivelului de cortizol (așa-numitul hormon al stresului), organismul se poate elibera mai ușor de agresiunea și tensiunea acumulate. Adormirea devine mai ușoară, iar somnul este mai calm.

Rezumatul:

 • Simptomele precum neliniștea și agresivitatea pot fi ameliorate cu o pătură cântărită.
 • Greutatea ameliorează organismul de stresul acumulat și de suprasolicitarea excesivă în viața de zi cu zi.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping