Păturile cântărite vă ajută să faceți față stresului - Pături ponderate - Paturagravity RO

Păturile cântărite vă ajută să faceți față stresului

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Ce cauzează stresul?

Stresul este un fenomen comun în zilele noastre, în principal din cauza cerințelor de muncă și a disponibilității constante. Lucruri precum titlurile negative, notificările enervante pe mobil și a face o mulțime de lucruri simultan pot fi o povară care are un impact enorm asupra somnului. Neliniștea și nervozitatea sunt efecte ale stresului care nu mai pot fi oprite, tocmai atunci când chiar ai nevoie să te relaxezi. Toată lumea cunoaște stresul și totuși este adesea subestimat. Dacă nu există compensare sau reducere a stresului, acesta se poate transforma în stări permanente cu, de exemplu, tensiune, anxietate și schimbări negative în obiceiurile alimentare.

Cum poate o pătură cântărită să ajute la stres?

Există mai multe metode de contracarare a stresului și a efectelor acestuia care pot fi de ajutor. Pe lângă sport și o dietă sănătoasă, o pătură cântărită poate, de asemenea, să inițieze o pauză și să contribuie la o mai bună recuperare. Mai ales când există adesea puțin timp pentru somn, este important ca acest timp să fie folosit pentru regenerarea celulelor. Senzațiile zilei încă bâzâie în capul tău și fac din adormit o provocare.

Cum poate ajuta o pătură cântărită?

Folosirea unei pături cântărite vă poate ajuta corpul să se închidă mai repede și să-l adoarmă. Greutatea sa afectează mușchii, tendoanele și articulațiile, datorită cărora senzația profundă este susținută mai intens și poți controla mai bine corpul. De acest lucru sunt hormonul fericit serotonina și hormonul de somn melatonina, a căror eliberare este susținută și restabilită după ce te acoperi cu o pătură cântărită. În plus, presiunea păturii asupra corpului reduce nivelul de cortizol (așa-numitul hormon al stresului). Mușchii și sistemul nervos se relaxează, anxietatea este redusă, iar organismul își poate reveni mai ușor din stresul și tensiunea acumulate.

Rezumatul:

Pe lângă o dietă sănătoasă și exerciții fizice, o pătură cântărită oferă pauze importante pentru odihnă și relaxare.
Greutatea paturi ajută la calmarea și relaxarea corpului și a minții după zile stresante și agitate.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping