Despre - Pături ponderate - Paturagravity RO

Despre

Senso-Rex, compania din spatele Gravity Blankets®, a fost fondată în 2013 din necesitate. Un băiat autist avea nevoie urgentă de o pătură cântărită, dar majoritatea produselor disponibile pe piață pur și simplu nu erau accesibile. Din acest motiv, fondatorii Senso-Rex au decis să producă ei înșiși pătura. Am trecut rapid de la o pătură la multe…

ăturile au fost cusute inițial într-un apartament mic și vândute în principal în Polonia. Acum ne aflăm într-o clădire mare și modernă și avem peste 50 de angajați. Clienți din întreaga lume cumpără păturile noastre cântărite. Datorită muncii grele a oamenilor noștri (pe care credem că sunt inima afacerii noastre), fiecare pătură este realizată și fabricată cu atenție. Relațiile pozitive și corecte între echipa noastră contribuie la un mediu de lucru excelent, confortabil pentru toată lumea. Avem angajați din diferite grupe de vârstă și fiecare dintre ei oferă o perspectivă și caracter unic. Acordăm o mare importanță angajării mintale și fizice a persoanelor cu deficiențe ca parte a procesului de fabricație. Suntem mândri de Gravity Blankets® de înaltă calitate, care sunt produse printr-un proces de producție durabil și ecologic, care are loc în întregime în UE.

Ne luăm foarte în serios responsabilitatea de a oferi clienților noștri cele mai bune produse posibile – fie că sunt copii sau adulți. Scopul Gravity Blankets® este de a vă oferi un somn liniștit și sănătos și de a se asigura că angajații noștri au un loc minunat pentru a lucra în fiecare zi.

Dorința și scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți oameni care pot beneficia de păturile noastre ponderate. Spitalele, casele de bătrâni și școlile sunt extrem de interesate de produsele noastre. Menținem standarde înalte și vom continua să ne extindem afacerea pentru a ajuta cât mai mulți oameni care suferă de stres, probleme de somn sau tulburări de dezvoltare, cum ar fi ADHD, autism, sindromul Asperger sau sindromul Down. Nu precupețim niciun efort pentru a ne stabili poziția de lider de piață în Germania, Regatul Unit și Polonia.

Pentru întrebări suplimentare, accesați Întrebări frecvente sau lăsați-ne un mesaj.

    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping