Ghid - Pături ponderate - Paturagravity RO
  1. 1. Cum funcționează păturile cântărite?

   Acoperirea cu pătura creează o senzație plăcută comparabilă cu a fi îmbrățișat. Pătura este adaptată greutății corpului și, prin acțiunea sa, organismul eliberează hormonul fericit serotonina și hormonul somnului melatonina. În același timp, nivelul de cortizol (hormonul stresului) scade. Ca urmare, sentimentul tău de securitate crește. Vă simțiți mai relaxat și vă este mai ușor să adormi și să dormi toată noaptea reducând anxietatea

   Puteți citi mai multe despre cum funcționează păturile cântărite aici.: Cum funcționează păturile cântărite 

  1. 2. Cum se fac păturile cântărite?

   Păturile noastre sunt realizate manual cu Materiale certificate Öko Tex Standard 100. Întregul proces de fabricație are loc în Europa. Oferirea unor condiții de lucru echitabile și utilizarea materialelor durabile pe tot parcursul producției este importantă pentru noi.

   Puteți găsi mai multe informații despre procesul de fabricație al păturii noastre terapeutice aici: Fabricarea în Europa 

  1. 3. Cum ajută păturile terapeutice?

   Utilizările păturii ponderate sunt foarte variate. De asemenea ca reducerea problemelor de somn și a nivelului de stres, pătura are, de asemenea, un efect pozitiv asupra unor afecțiuni precum ADHD, tulburări de anxietate și demență. Greutatea sa promovează calmul și relaxarea corpului și a minții după o zi stresantă și anxioasă. Reduce anxietatea, făcându-l mai ușor de control

   weighted blanket man reading a book

  1. 4. Cât de eficiente sunt păturile cântărite?

   Am decis să verificăm impactul păturilor cântărite Gravity® asupra somnului și bunăstării. Am efectuat cercetări la care au participat clienții noștri. Verificați rezultatele și vedeți de ce ar trebui să aveți încredere în noi. Scopul cercetării a fost acela de a determina ce efect are utilizarea unei pături ponderate asupra corpului uman.
   Puteți citi informații detaliate despre cercetările privind păturile cu greutate gravitațională aici: Cercetare

  1. 5. Ce pătură cu greutate este cea mai potrivită pentru mine?

   Păturile noastre terapeutice sunt disponibile în mai multe greutăți și dimensiuni. Greutatea unei pături cântărite ar trebui să fie de aproximativ 10% din greutatea corporală. Daca greutatea ta se incadreaza intre doua categorii, iti recomandam sa o alegi pe cea mai grea

  1. 6. Cum folosesc corect o pătură terapeutică?

   Pentru a crește beneficiile dormitului sub o pătură ponderată, vă recomandăm să o folosiți zilnic. Păturile noastre cântărite sunt ideale pentru un pui de somn relaxant de după-amiază, ca însoțitor liniștitor pe canapea, în timpul meditației și, bineînțeles, în timpul somnului normal. Mulți oameni consideră, de asemenea, că lucrul cu o pătură cântărită în poală îmbunătățește concentrarea.

   Aveți întrebări suplimentare despre utilizarea corectă a păturii terapeutice? Verificați aplicația.
   weighted blanket sleeping woman

  1. 7. Cât de grea poate fi pătura ponderată a unui copil?

   Siguranța copilului este primordială atunci când vine vorba de pături ponderate. Vă rugăm să rețineți că recomandăm utilizarea păturii pentru copiii care au peste un an. Copilul trebuie să poată scoate singur pătura. Greutatea păturii nu trebuie să depășească 10% din greutatea corporală a copilului dumneavoastră. Cel mai bine este să încerci greutatea păturii cu greutate recomandată copilului tău și să vezi reacția: dacă observi disconfort, o poți înlocui cu una mai ușoară. Un astfel de proces necesită o testare adecvată.

  1. 8. Toată lumea poate folosi pături ponderate?

   Utilizarea unei pături ponderate este, în principiu, complet sigură. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să îl utilizați dacă suferiți de tulburări de respirație, cum ar fi astm, apnee în somn sau probleme cu inima sau tensiunea arterială. Pacienții cu diabet ar trebui să-și consulte medicul înainte de a folosi pătura. Vă rugăm să rețineți că alegerea unei pături mai ușoare sau plasarea acesteia pe o parte selectată a corpului este întotdeauna o opțiune pentru a evita provocarea oricăror simptome supărătoare.

 1. 9. Casele de asigurări de sănătate acoperă costul unei pături terapeutice?

  Până în prezent, pătura ponderată nu se află pe lista dispozitivelor terapeutice rambursabile. Cu toate acestea, merită să depuneți o reclamație deoarece, în unele cazuri, companiile de asigurări de sănătate pot rambursa o parte din prețul de achiziție al produselor care nu sunt pe lista lor. În mod ideal, cererea dvs. ar trebui să fie însoțită de o scrisoare de recomandare și prescripție de la medicul dumneavoastră, kinetoterapeutul sau terapeutul. Suntem bucuroși să oferim o estimare a costurilor la cerere.

  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping