GRAVITY® Patura ponderata pentru Copii

CUMPARA ACUM CITESTE MA MULT

GRAVITY® Patura ponderata Pătură lucrata manual de cea
mai înaltă calitate pentru copii

Gravity Blanket pentru copii este un instrument terapeutic ideal, care sprijină munca în tulburările de dezvoltare și integrarea senzorială.

GRAVITY WEIGHTED BLANKET

GRAVITY® Patura ponderata Instrument terapeutic

Păturile Gravity pentru copii sunt un suport terapeutic excelent pentru copiii mici din spectrul autist sau cu trisomie 21. Păturile ponderate relaxează mușchii și afectează pozitiv sistemul nervos, făcându-le ideale atât ca parte a terapiei, cât și ca alternativă la plapuma obișnuită pentru copii. Toți copiii, chiar și cei fără probleme de sănătate, pot beneficia de calitățile sale calmante. Mulți părinți ne informează că Păturile Gravity pentru copii au îmbunătățit semnificativ calitatea somnului copiilor lor!

GRAVITY WEIGHTED BLANKET

GRAVITY® Patura ponderata Efect pozitiv asupra sistemului nervos al copilului

Proprietățile Păturii Gravity pentru copii asigură o presiune ușoară, pe care sistemul nervos al bebelușului o recunoaște ca un stimul pentru relaxare. În plus, receptorii pielii, recunoscând ușoară presiune asupra corpului, construiesc conștientizarea poziției corpului într-un timp și spațiu dat, care are și un efect calmant și liniștitor. Rezultat? Un copil mai calm și un somn mai sănătos

GRAVITY WEIGHTED BLANKET

GRAVITY® Patura ponderata Pătură cântărită pentru copii în fiecare zi

Efectul pozitiv al păturilor cântărite asupra somnului și bunăstării a fost dovedit științific, motiv pentru care Păturile Gravity pentru copii sunt acum dispozitive medicale certificate. Ele fac parte din terapia zilnică a specialiștilor și sprijină mulți părinți atunci când lucrează la dezvoltarea senzorială sau un somn mai eficient pentru copiii lor.

GRAVITY® WEIGHTED BLANKET

GRAVITY® Patura ponderata Relaxare automată a corpului

Pătura ponderată pentru copii folosește o presiune foarte blândă, astfel încât receptorii cutanați stimulați declanșează aproape automat o reacție de relaxare în tot corpul. Este o reacție cauză-efect dovedită științific!

CUMPARA ACUM
GRAVITY WEIGHTED BLANKET

GRAVITY® Patura ponderata Husa moale ca un ursuleț de pluș

Husa Gravity Blanket pentru copii este realizată 100% din țesătură Nicki și are un model mic pătrat pe o parte. Copiii îl pot îmbrățișa ca pe o jucărie moale! Husa Gravity Blanket poate fi spălată separat la mașină (până la 40 ℃).

CUMPARA ACUM

GRAVITY® Patura ponderata Ai grijă de un somn mai bun

    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping