Kit media - Pături ponderate - Paturagravity RO

Kit media

Istoria noastra

Senso-Rex, compania din spatele gravityblankets.co.uk, a fost fondată în 2013 din necesitate. Un băiețel mic autist avea nevoie rapid de o pătură cântărită, dar majoritatea păturilor disponibile pe piață nu erau accesibile. De aceea, fondatorii Senso-Rex au decis să facă singuri pătura. După ce a început cu o singură pătură, conceptul a decolat rapid…

Păturile au fost făcute inițial într-un apartament mic și vândute în principal în Polonia. Acum ne aflăm într-o clădire mare, modernă, cu peste 50 de angajați. Clienți din întreaga lume cumpără păturile noastre Gravity®. Datorită muncii grele a oamenilor noștri (pe care credem că sunt inima afacerii noastre), fiecare pătură este realizată și fabricată cu atenție.

Compania noastră oferă șanse egale de angajare și stabilește standardul pentru un mediu de lucru bun în care fiecare angajat se simte confortabil și apreciat. Angajații noștri sunt de toate grupele de vârstă și contribuie cu abilitățile lor unice. Includerea persoanelor cu deficiențe mentale și fizice în diferite aspecte ale procesului de fabricație este importantă pentru noi. Suntem mândri de păturile noastre de înaltă calitate Gravity® produse printr-un proces de fabricație durabil și ecologic, care are loc în întregime în UE.

Ne asumăm responsabilitatea de a oferi clienților noștri cele mai bune produse și îngrijire posibile, fie că sunt copii sau adulți. Păturile noastre Gravity® sunt concepute pentru a vă oferi un somn liniștit și sănătos. Compania noastră își propune, de asemenea, să le ofere angajaților noștri un loc minunat pentru a merge la muncă în fiecare zi.

Dorința și scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți oameni care pot beneficia de o pătură Gravity®. Spitalele, casele de bătrâni și școlile sunt extrem de interesate de produsele noastre. Menținem standarde înalte și vom continua să ne extindem afacerea pentru a ajuta cât mai mulți oameni care suferă de stres, probleme de somn sau tulburări de dezvoltare, cum ar fi ADHD, autism, sindromul Asperger sau sindromul Down. Nu am prevenit niciun efort pentru a stabili Gravity® Blanket ca un produs lider pe piața din Marea Britanie.

Gravity Blanket® logos

Logos (siglele) pot fi folosite numai cu permisiunea paturagravity.ro

Gravity Blanket Logo

Gravity Blanket logo with shape

Imagini

Imaginile pot fi folosite numai cu permisiunea paturagravity.ro
Imaginile de înaltă rezoluție pot fi descărcate de aici: Imagini de înaltă rezoluție

Gravity Blankets

gravity blanket

    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping