Suedezii tratează insomnia cu pături cântărite - Pături ponderate - Paturagravity RO

Suedezii tratează insomnia cu pături cântărite

În Suedia, de un deceniu, medicii prescriu pături cântărite pentru persoanele care trăiesc cu insomnie, iar pacienții le primesc complet gratuit. Este o alternativă bună la medicamente? Raspunsul este da! Unul dintre cele mai noi studii clinice efectuate la Stockholm demonstrează că păturile cântărite sunt o alternativă excelentă la medicamente. Studiul și-a propus să verifice dacă stimularea senzației profunde și a presiunii adecvate ar îmbunătăți starea de bine a pacienților, îi va calma și ar reduce nevoia de medicamente pentru somn. Rezultatele susțin această teorie, iar pacienții înșiși au renunțat la terapia medicamentoasă!

Adulți cu depresie, ADHD și tulburări de anxietate

Grupul de cercetare a fost format numai din adulți diagnosticați cu tulburări mentale, de neurodezvoltare, demență sau de dispozitie. Respondenții au fost împărțiți în grupe de vârstă adecvate: 18-24 de ani, 25-64 și 65 și peste. Statisticile s-au bazat pe 1.785 de pacienți, iar marea majoritate erau femei (72%). Persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani constituiau cel mai mare grup. Principalele tulburări diagnosticate au fost anxietatea, depresia și ADHD. Pacienții luau somnifere cu un an înainte de a folosi pătura cântărită. După 12 luni de utilizare regulată a păturii, aproape 40% dintre oameni renunță să ia somnifere!

Studiul bazat pe un registru de date a condus specialiștii la concluzii importante. Păturile cântărite limitează nevoia de somnifere, reduc severitatea insomniei și îmbunătățesc drastic starea de bine a persoanelor care suferă de tulburări de anxietate și depresie. Capacitatea de a reduce numărul de medicamente a fost similară la ambele sexe, demonstrând că femeile și bărbații pot folosi cu succes acest tip de pătură.

O alternativă la droguri

Din ce în ce mai mulți oameni au insomnie. Motivele sunt numeroase – poate fi un simptom al depresiei sau al unei alte tulburări mintale și efectul stresului, anxietății sau al unui ritm circadian perturbat. Cea mai populară formă de tratament este farmacologia, dar somniferele nu aduc întotdeauna rezultatele dorite. În plus, pot cauza probleme atunci când sunt combinate cu alte medicamente, așa că merită să folosiți terapie alternativă.

Oamenii de știință suedezi au dovedit că utilizarea unei pături ponderate ajută la tratarea insomniei. Utilizarea regulată a unui produs care stimulează senzația profundă ne face să adormim mai repede, iar somnul nostru este mai profund și mai eficient. Indiferent de alte afecțiuni cu care au fost diagnosticați pacienții, toată lumea a văzut o îmbunătățire a calității somnului. Găsirea unei terapii alternative pentru insomnie este extrem de importantă deoarece aceste medicamente afectează adesea funcționarea umană în timpul zilei și interferează cu răspunsurile adecvate la stimulii externi, ducând la accidente.

Pătură ca profilaxie

Pătura ponderată poate fi folosită și ca produs profilactic în bolile cronice. Folosirea păturii protejează împotriva deteriorării severe, calmează persoana și îmbunătățește starea de bine la astfel de pacienți. Studiul a arătat în mod clar că persoanele care au folosit pături mai grele ar putea înceta să mai folosească rețete pentru somnifere. Acest lucru a fost valabil mai ales pentru tinerii care suferă de depresie, ADHD și anxietate. Experții subliniază că păturile ar trebui folosite ca tratament de primă linie datorită efectelor lor pe termen scurt și lung.

Medicii suedezi subliniază că un somn adecvat este esențial pentru bunăstarea noastră, așa că merită să avem grijă de toată lumea, oferind oamenilor acces la pături cântărite care ne vor afecta starea fizică și psihică. Aceasta este cea mai bună investiție în sănătatea publică, mai ales într-o lume cu ritm rapid!

Utilizarea ponderată a păturii și a medicamentelor pentru somn în rândul adulților cu diagnostic psihiatric – un studiu de registru bazat pe populație.

    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping