Păturile cântărite ajută la Alzheimer, Parkinson și demență - Pături ponderate - Paturagravity RO

Păturile cântărite ajută la Alzheimer, Parkinson și demență

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Demența, a cărei formă cea mai frecventă este boala Alzheimer, se caracterizează prin pierderea memoriei și abilitățile motorii, lingvistice și emoționale reduse. Atunci când este combinată cu pierderea abilităților motorii, demența se poate dezvolta din boala Parkinson. Ambele boli sunt tulburări neurocognitive, adică tulburări ale creierului.

Confuzia care apare adesea în cursul bolii este o dificultate suplimentară pentru cei afectați. Scăderea performanței creierului este observată și în mediul social.

Persoanele cu demență și/sau Parkinson își pierd controlul asupra propriului corp și minți și devin mai agresive și mai deprimate.

Folosirea unei pături ponderate poate face corpul să se simtă mai bine și crește percepția. . Greutatea ajută organismul să se închidă mai repede și să intre în modul de repaus. Greutatea unei pături cântărite afectează mușchii, tendoanele și articulațiile, astfel încât să vă puteți controla mai bine corpul. Responsabili pentru aceasta sunt hormonul fericirii serotonina și hormonul somnului melatonina, a căror eliberare este promovată și restabilită la echilibru după ce pătura este acoperită. În plus, presiunea păturii asupra corpului reduce nivelul de cortizol (așa-numitul hormon al stresului). Mușchii și sistemul nervos sunt relaxați, anxietatea și agresivitatea sunt reduse, iar corpul poate ameliora tensiunea mai ușor.

Rezumat:

 • Păturile cântărite susțin percepția asupra corpului tău.
 • Pierderea controlului și agresivitatea cauzate de afectarea performanței creierului poate fi redusă prin greutatea unei pături cântărite.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping