Durabilitate - Pături ponderate - Paturagravity RO

Producție conștientă, durabilă și corectă

Creăm produse terapeutice care sunt bune pentru oameni, precum și ecologice. Pentru a avea succes, ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre încă de la începutul procesului de producție și luăm toate deciziile cu conștientizarea durabilității și integrității.

Materialele noastre

Pături ponderate realizate în armonie

Pentru noi, sustenabilitatea și calitatea sunt în strictă armonie una cu cealaltă, deoarece folosim doar materiale hipoalergenice fără pesticide. Suntem împotriva abuzului de muncitori, a condițiilor proaste de muncă și a exploatării excesive a resurselor. Suntem convinși că numai materialele durabile sunt bune pentru piele.

Pentru producerea păturilor noastre cântărite, folosim numai bumbac organic din Spania, care este certificat OEKO-TEX®. Suntem în contact direct cu furnizorii noștri, datorită cărora ținem evidența condițiilor în schimbare.

Toate produsele noastre sunt realizate în conformitate cu acest principiu. Pernele noastre de terapie sunt umplute cu lână de brad din Austria. Lemnul provine din agricultură durabilă și este recoltat din copaci morți sau căzuți în mod natural. Niciun copac nu este doborât de noi.

cotton flower
weighted blanket without cover

Producția noastră

Producție proprie și durabilă în Europa

Compania noastră are sediul în Polonia, unde în ultimii ani am făcut o mulțime de investiții în dezvoltarea acesteia. Ne dorim ca întreaga producție să rămână în mâinile noastre. Numai așa putem fi siguri că totul merge conform ideilor noastre.

În fabrica noastră de producție, folosim energie verde, cum ar fi energia solară, etc. Fiind o companie care se ocupă în principal cu textile, acordăm o mare importanță eliminării și separării corespunzătoare a deșeurilor. Prin donațiile noastre către instituții și organizații (mai multe despre asta mai jos), extindem ciclul de viață al păturii returnate și prevenim astfel risipa de materiale și multiplicarea deșeurilor suplimentare inutile.

Suntem chiar aici! Apropierea de țările europene vecine este foarte importantă pentru noi și reprezintă un avantaj din multe puncte de vedere. Doar astfel putem menține rutele de livrare scurte și putem economisi costuri și energie pentru mediu.

Echipa noastră

Creați conștientizare la fiecare nivel

Nu avem nevoie de perfecțiune, ci de dezvoltare ulterioară. Pentru ca noi să promovăm sustenabilitatea ca companie, preocuparea noastră a fost să creăm conștientizarea mediului în rândul tuturor angajaților. Am construit o bază solidă datorită instruirii special organizate, ghidurilor și instrucțiunilor specifice. Acest lucru ne susține și ne motivează să acționăm responsabil în fiecare nouă zi de lucru.

Pentru noi, comportamentul responsabil nu se termină cu oamenii. Compania noastră plătește salarii corecte și creează condiții de muncă echitabile. Credem că toată lumea are aceeași valoare, așa că tratăm fiecare lucrător cu același respect pe care îl merită. Acest lucru este valabil și pentru persoanele cu dizabilități, pe care le angajăm și le sprijinim în fabrica noastră de producție încă de la început.

hands of people holding a tree branch
weighted blanket grey

Angajamentul nostru

Pături cântărite pentru toată lumea

Scopul nostru de a face păturile noastre terapeutice accesibile tuturor vine de la convingerea că păturile cântărite pot avea un efect pozitiv asupra tuturor - pentru a crește bunăstarea sau pentru a atenua tulburările de somn, durerea sau simptomele bolii.

VERIFICAȚI PĂTURILE
    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping