Cum funcționează păturile ponderate - Pături ponderate - Paturagravity RO

Cum funcționează păturile ponderate

Datorită utilizării umpluturii grele, păturile ponderate creează o presiune ușoară, al cărei efect se simte atunci când sunt plasate pe corp ca relaxare. Presiunea profundă creată în acest fel transmite creierului același semnal ca și cel produs de o îmbrățișare iubitoare.

Gravity® Weighted Blanket sleeping woman

Păturile noastre cântăresc până la 12 kg și trebuie selectate individual în funcție de greutatea corporală și de sentimentele personale.

Cu greutatea potrivita se sustine secretia hormonului fericirii, serotonina si a hormonului somnului, melatonina si in acelasi timp se reduce nivelul de cortizol (asa-numitul hormon al stresului).

Rezultatul este o senzație euforică de relaxare completă a corpului și a sistemului nervos.

Greutatea nu numai că afectează în mod pozitiv somnul, permițându-vă să ajungeți mai repede la un somn profund, ci și în timp ce vă relaxați pe canapea, citiți și vă uitați la televizor. Regenerarea suficientă a corpului și a minții, care poate fi realizată prin îmbunătățirea calității somnului și relaxare intensivă, are, fără îndoială, un impact asupra sănătății și vieții profesionale.

Folosirea unei pături ca aceasta poate reduce nivelul de stres, poate rezolva problemele de somn și crește productivitatea. Pacea și echilibrul înlocuiesc iritabilitatea și neliniștea interioară.

Senso-Rex® Weighted Blanket Kids laughing children

Citiți mai multe despre efectele pozitive ale păturii ponderate asupra diferitelor boli, tulburări și simptome:

Dacă aveți mai multe întrebări, vă rugăm să vizitați pagina noastră de întrebări frecvente sau să ne trimiteți un mesaj

    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping