Cum se utilizează - Pături ponderate - Paturagravity RO

Cum se utilizează

Ne bazăm recomandarea ca greutatea păturii să fie de aproximativ 10% din greutatea corpului dumneavoastră pe experiența și cercetarea clienților. Cu toate acestea, în unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de mai multă sau mai puțină greutate pentru a obține efectul dorit. În cele din urmă, sentimentele tale sunt cele care decid, deoarece fiecare reacționează diferit. Urmează instrucțiunile noastre și vei afla dacă pătura ta este greutatea potrivită pentru tine.

Domenii de utilizare

Puteți folosi pătura ponderată în multe moduri diferite, deoarece are un efect calmant și relaxant. Și este deosebit de benefic pentru anumite activități.

Weighted blanket man hugs woman

Pătură cu greutăți pentru dormit

Dormitorul este cea mai frecventă zonă în care se folosește o pătură cu greutăți. Aceasta poate înlocui temporar sau permanent o pătură obișnuită. Greutatea sa favorizează adormirea mai rapidă și mai profundă. Persoanele cu probleme de somn, stres ridicat și anxietate vor experimenta îmbunătățiri în special prin dormitul sub o pătură ponderată. Astfel, acestea vor putea începe ziua următoare mai odihnite.

Canapea pătură ponderată

Cei mai mulți oameni își termină ziua confortabil întinși pe canapea. Cu toate acestea, numărul de evenimente, întâlniri și stresul pot interfera cu faza de relaxare. Greutatea păturii stimulează întregul corp, permițându-i acestuia să se calmeze și să obțină relaxarea de care are nevoie. De asemenea, o pătură cu greutăți poate oferi momente suplimentare de pace și seninătate prin luarea unor pauze scurte pe parcursul zilei, cum ar fi un pui de somn sau cititul.

Pătură cu greutăți în timpul activităților sportive

Efectul calmant al unei pături cu greutăți poate fi benefic atunci când se practică anumite sporturi, în special după un antrenament intens, când corpul trebuie să revină la o stare de relaxare. Pătura cu greutăți este utilă pentru meditație, yoga și alte exerciții. Greutatea are un efect calmant suplimentar și ajută corpul să perceapă și să ne liniștească gândurile.

Cum se utilizează o pătură ponderată?

 • Acordă-i corpului tău suficient timp pentru a se obișnui încet cu greutatea.
 • Fiți întotdeauna atenți la cum vă simțiți sub pătură și dacă vă simțiți confortabil sub ea. Starea dumneavoastră de bine este primordială.
 • Presiunea exercitată de o pătură cu greutăți ar trebui să fie plăcută. Dacă vă simțiți inconfortabil, acesta este un semn clar că pătura este prea grea.
 • Puteți așeza pătura pe anumite părți ale corpului.
 • Folosiți-o ori de câte ori aveți chef. Îl puteți folosi în fiecare zi sau pentru o perioadă limitată de timp.

O pătură cu greutăți nu este la fel ca o lenjerie de pat obișnuită. Prin urmare, ar trebui să vă obișnuiți încet corpul cu greutatea. Dacă la început, greutatea sa poate părea prea mare pentru dvs., atunci cel mai bine este să urmați sugestiile noastre și să creșteți treptat timpul de utilizare a acesteia. Dacă vă simțiți confortabil încă de la început, o puteți folosi pentru o perioadă mai îndelungată. Veți afla atunci dacă greutatea este potrivită sau dacă ar trebui să o măriți.

Utilizarea propusă de noi

 • 15 minute pe zi

  Permiteți corpului dumneavoastră să se obișnuiască încet cu greutatea. Folosiți pătura pentru aproximativ 15 minute la început și vedeți cum reacționează corpul dumneavoastră la greutate. Vă simțiți plăcut îmbrățișat?

 • 1 oră pe zi

  Creșteți încet timpul și observați dacă vă simțiți confortabil sub pătură. Dacă este necesar, stabiliți dacă greutatea este prea mare sau prea mică. În caz afirmativ, departamentul nostru de servicii pentru clienți vă va ajuta cu înlocuirea.

 • Toată noaptea

  Corpul dumneavoastră s-a adaptat bine la greutate și nu simțiți niciun disconfort. Acum puteți folosi pătura toată noaptea și vă puteți îmbunătăți calitatea somnului.

 • A devenit un obicei?

  Oamenii se obișnuiesc repede cu lucrurile. Prin urmare, adaptarea la greutatea păturii cu greutăți nu este neobișnuită. Nu este nevoie să măriți greutatea, deoarece puteți pur și simplu să nu mai dormiți sub o pătură cu greutate pentru câteva nopți. Apoi, ar trebui să puteți simți din nou efectele acesteia.

VERIFICAȚI PĂTURILE
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping