Păturile cântărite ajută la anxietatea și atacurile de panică - Pături ponderate - Paturagravity RO

Păturile cântărite ajută la anxietatea și atacurile de panică

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Ce sunt atacurile de anxietate și de panică?

Persoanele cu anxietate și atacuri de panică se trezesc brusc într-o stare de urgență fără niciun motiv aparent. Această stare nu poate fi depășită singură sau poate fi depășită doar cu dificultate și poate dura destul de mult timp. Este însoțită de simptome precum amețeli, palpitații ale inimii, neliniște și pierderea controlului gândirii. În funcție de gravitatea lor, aceste temeri și atacuri de panică pot limita interacțiunea socială și pot afecta puternic viața unei persoane.

Cum poate o pătură ponderată să ajute la atacurile de anxietate și de panică?

O pătură ponderată oferă posibilitatea de a reduce aceste stări de anxietate. Problema pe care cei afectați de o afecțiune de droguri de multe ori nu mai pot gândi sau simți foarte clar. Aceste ambele afecțiuni pot fi contracarate printr-o pătură ponderată. Greutatea adecvată poate face corpul să se simtă mai sensibil, să intensifice percepția și să mărească sentimentul de a fi aici și acum.

Acoperirea cu o pătură ponderată poate ajuta corpul să se închidă mai repede și să-l pună în modul de repaus. Greutatea păturii afectează în mod pozitiv mușchii, tendoanele și articulațiile, permițându-vă să vă controlați mai bine corpul. Hormonul fericirii – serotonina și hormonul somnului – melatonina sunt responsabili de acest lucru. Sunt eliberați în timp ce folosesc pătura pentru a ne susține și a ne restabili echilibrul intern. În plus, presiunea blândă pe care o pune pătura asupra organismului reduce nivelul de cortizol (așa-numitul hormon al stresului). Mușchii și sistemul nervos se relaxează, anxietatea este redusă, iar corpul se poate recupera mai ușor din stresul și tensiunea acumulate.

Rezumat:

 •  pătură ponderată îmbunătățește percepția asupra propriului corp și a împrejurimilor.
 • Situațiile de frică și panică pot fi mai bine controlate și reduse.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping