Păturile ponderate ajută la ADHD și ADD - Pături ponderate - Paturagravity RO

Păturile ponderate ajută la ADHD și ADD

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Așa-numita tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție este supusă multor simptome clinice diferite care se dezvoltă în principal în copilărie și pot fi explicate prin acțiunea neuronilor și sunt adesea moștenite.

Adesea există dificultăți de concentrare și neatenție care au un impact asupra comportamentului social la școală. și în viața de zi cu zi. Mai ales când tulburarea se dezvoltă într-un mod hiperactiv și impulsiv, copiilor le este greu să se concentreze asupra unei anumite activități

Această hiperactivitate, combinată cu comorbidități precum insomnia și tulburările de anxietate, duce la suprastimulare și oboseală. Copiii cu ADHD sunt deja expuși la multe situații stresante: performanța școlară, contactele sociale au fost reduse, iar organismul se odihnește puțin. Pe lângă numeroasele opțiuni de tratament, precum terapii sau medicamente, există o oportunitate naturală de a îmbunătăți cel puțin somnul și astfel automat alți factori din viața unui copil.

Utilizarea unei pături ponderate poate îmbunătăți calitatea somnului, ceea ce, la rândul său, are un efect pozitiv asupra gestionării vieții de zi cu zi. Greutatea păturii afectează mușchii, tendoanele și articulațiile, datorită cărora senzația profundă este susținută mai intens și corpul poate fi mai bun. controlat. Acest lucru este deosebit de important în cazul acestei tulburări, deoarece impresiile zilei sunt foarte copleșitoare și lipsește sentimentul de a se liniști și de a fi prezent aici și acum.

Hormonul fericirii serotonina și hormonul somnului melatonina sunt responsabili pentru apariția relaxării, a cărei eliberare este promovată prin acoperirea cu o pătură cântărită. Mușchii și sistemul nervos se relaxează, anxietatea este redusă, iar organismul își poate recupera mai ușor stresul și tensiunea acumulate.

Rezumat:

 • Îmbunătățiți calitatea somnului cu o pătură ponderată și relaxați un corp foarte stresat.
 • Combate suprastimularea și hiperactivitatea cu un echilibru mai mare pe tot parcursul zilei.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping