Păturile ponderate îmbunătățesc starea de bine - Pături ponderate - Paturagravity RO

Păturile ponderate îmbunătățesc starea de bine

Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate

Timp de citire: 2 minute

Foarte puțin stres, sănătatea bună și echilibrul dintre viața profesională și cea privată pot reflecta idealurile omului modern. Este cu atât mai plăcut când se întâmplă asta și nici boala, nici stresul nu iau literalmente somnul. În ciuda satisfacției tale aparent complete, există lucruri care te pot face să te simți mai bine.

Somnul determină adesea dacă avem o zi bună sau proastă, dacă suntem plini de viață și fericiți sau iritabili și epuizați. Somnul prost poate avea cauze simple, cum ar fi vizionarea unui film de groază sau a dormi prea mult timp după-amiaza. Dacă acesta este cazul, pătura ponderată te poate ajuta și te poate relaxa prin presiunea pe care o simți. Dar nu este doar o ușurare după un somn prost. Folosirea păturii este, de asemenea, o satisfacție pentru trup și suflet după o zi reușită.

Acoperirea cu o pătură ponderată poate ajuta la calmarea corpului mai rapid și la trecerea în modul de repaus. Greutatea păturii afectează mușchii, tendoanele și articulațiile, datorită cărora senzația profundă este susținută mai intens, iar senzația de a fi aici și acum se intensifică. Responsabili pentru aceasta sunt hormonul fericirii serotonina și hormonul somnului melatonina, a căror eliberare este promovată și restabilită la echilibru după ce te acoperi cu pătura. În plus, presiunea păturii asupra corpului reduce nivelul de cortizol (așa-numitul hormon al stresului).

Rezumat:

 • Satisfacție pentru trup și suflet după o zi plină de evenimente.
 • Cantarul stimuleaza si sustine in mod placut multumirea si pacea.

Cea mai bună calitate europeană

De ce să alegeți Gravity Blanket?

Gravity® Weighted Blanket grey
 • Fabricat în Europa
 • Materiale certificate
 • Cumpărături sigure, rapide și convenabile
 • Peste 250k clienți mulțumiți
VERIFICĂ ACUM
Înapoi la prezentarea generală a altor avantaje ale păturilor cu greutate
  0
  Coșul dumneavoastră
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping