Michaela Gross - Pături ponderate - Paturagravity RO

Michaela Gross

Michaela GrossNaturopat/Homeopat în psihoterapie într-o clinică privată din Köln

„Pacienților mei le este mai ușor să-și regleze ritmul respirator. Drept urmare, se relaxează mult mai repede și se pot concentra mai bine asupra nevoilor lor interioare.”

Cum ți-a venit ideea de a folosi pături cântărite?

Am auzit despre ele de la mulți pacienți care le folosesc cu succes pentru a-și îmbunătăți calitatea somnului.

Ce părere aveți despre folosirea unei pături cântărite?

Am comandat special modelul de vara, dar din pacate imi este inca prea cald sub patura, asa ca m-a deranjat mai degraba. Dar acest lucru se datorează, fără îndoială, nopților de vară și platului fierbinte. Mi s-a părut că greutatea păturii este extrem de plăcută. Presiunea „blanda” a greutatii paturii este foarte placuta – aproape linistitoare.

În ce domenii medicale credeți că merită să folosiți pături cântărite? Unde folosești deja cu succes păturile cântărite? Și unde mai vezi potențialul/necesitatea?

După părerea mea, este excelent pentru persoanele cu tulburări ale sistemului nervos simpatic (depresie, tulburări de anxietate, PTSD, epuizare la locul de muncă, stres etc.) care se pot relaxa și calma mai mult printr-o presiune ușoară. Copiii și adolescenții pot folosi cu siguranță pătura. De exemplu, ajută la tulburările de atașament, ADD, etc. Pătura ajută la crearea unui sentiment de securitate, deoarece tocmai de asta au nevoie astfel de copii. Cu toate acestea, păturile pot fi folosite și pentru relaxare.

Unde folosești deja cu succes păturile cântărite? Și unde nu au fost încă folosite, dar vedeți marele potențial?

Deoarece sunt hipnoterapeut prin formare și, în plus, sunt specializată în terapie traumatologică. Am acoperit deja doi pacienți cu ea și i-am pus în transă. Pacienții au raportat că s-au adaptat rapid la greutatea păturii și au găsit-o plăcută și de ajutor. În terapia cu hipnoză și traumă (de exemplu, în terapia psihodinamică), totul este să te simți în siguranță. Ambele abordări terapeutice funcționează cu nevoi interioare. Din cauza greutății păturii, după părerea mea, calmarea fiziologică și vegetativă are loc mult mai repede. Pacienții mei își reglează ritmul respirator mai repede. Drept urmare, se relaxează mult mai rapid și se pot concentra mai bine asupra nevoilor lor interioare.

Concluzia dumneavoastră din punct de vedere personal și medical

Concluzia mea este cu siguranță că păturile cântărite pot regla sistemul nervos autonom, iar greutatea lor poate fi trăită ca o plăcere de către utilizator. Pacienții care suferă de anxietate sau traume vor adormi mai ușor, deoarece primesc o senzație de îmbrățișare, care poate afecta pozitiv igiena somnului. Pacienții cărora le este frică să adoarmă pot avea sentimente că sunt „îngrădiți”. Copiii care au probleme cu adormirea și calitatea somnului slabă pot simți că au reînvățat cum să doarmă. Și după părerea mea, diagnosticul clinic din spatele indicației pentru o pătură terapeutică nu este necesar. Este esențial să lucrezi cu ea preventiv!

VERIFICAȚI PĂTURILE
    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping