Problemele mă țin treaz! - Pături ponderate - Paturagravity RO

Problemele mă țin treaz!

Cu toții avem momente grele în viața noastră și, atunci când problemele continuă să apară, ele pot începe să se adune. O sarcină mare de stres și adrenalina care rezultă din corpul nostru cu siguranță nu ne ajută să funcționăm normal. Este nevoie de energie suplimentară și ne privează de odihna necesară. Scenariul se repetă pe măsură ce ne gândim la problemele noastre care nu ne permit să dormim, apoi epuizarea cronică duce la și mai multe probleme. Insomnia, coșmarurile, trezirea frecventă, somnul ușor, iritabilitatea, frustrarea, durerile de stomac și durerile de cap sunt doar câteva dintre consecințele trăirii într-o astfel de situație. Cum ne putem ajuta pe noi înșine

Trebuie să știi că succesul somnului tău și eficacitatea acestuia depind în mare măsură de activitățile tale înainte de a intra în dormitor, așa că îți vom arăta câteva trucuri simple care te vor ajuta să-ți limpezească capul și să reducă tensiunea din interiorul tău corp.

Zonă închisă

După cum am menționat deja, somnul este afectat chiar înainte de a merge la culcare, așa că trebuie să încercați să finalizați mai devreme toate procesele de „reparare”. Cel mai important aspect este să schimbi mai întâi modul în care gândești dormitorul – este un loc de odihnă și relaxare, nu doar în teorie, ci, mai presus de toate, în practică! Schimbați-vă perspectiva și nu lăsați gândurile negative, problemele, durerile sau regretele să intre. Imaginează-ți dormitorul ca pe o „zonă închisă”, în care intri într-o lume diferită, „curată”. Foloseste-ti imaginatia. Faceți din dormitorul și patul dvs. un „loc magic”, ca dintr-un basm sau dintr-un film pe care îl asociați cu ceva extraordinar – gândiți-vă la mirosul său unic, la iluminare sau la experiențele senzoriale după atingerea covorului sau a podelei. De fiecare dată când îi treci pragul, permite-ți doar imaginația și ceea ce creezi în ea; nu permiteți gândurilor stresante să vorbească. Gândurile negative nu sunt permise acolo!

Relaxare pentru mintea ocupată

Înainte de a merge în dormitor, ar trebui să faceți un exercițiu de relaxare care vă va ajuta să vă relaxați corpul și să vă eliberați tensiunea din minte. Nu vom încerca să vă convingem să faceți o serie de meditații sau sesiuni de yoga pentru că știm că atunci când sunteți stresat, s-ar putea să fiți destul de sceptici în privința lor. Din acest motiv, vă încurajăm să faceți doar unul dintre exerciții înainte de a deschide ușa dormitorului; totuși, trebuie să o faci în mod sistematic pentru ca acesta să aibă sens și să aducă beneficii reale. Ce exerciții poți face?

  • Stați cu picioarele încrucișate și respirați în timp ce numărați până la o sută.
  • Efectuați un masaj facial de 3 minute cu vârful degetelor.
  • Faceți o sesiune de 3 minute de gânduri pozitive, stând pe un picior în timp ce vă concentrați doar asupra acestei sarcini.
  • Așezați-vă într-un loc liniștit și încercați să nu vă gândiți la nimic nici un minut (în capul dvs. nu poate apărea niciun gând)

Dacă doriți cu adevărat să obțineți un efect bun, puteți efectua aceste exerciții folosind o pătură ponderată terapeutică (pătură senzorială) și acoperiți-vă cu el de fiecare dată când faceți exerciții. De asemenea, ar fi o idee bună să-l folosiți pe pat în loc de o pătură obișnuită, de asemenea, amintiți-vă că efectele devin vizibile între 7 și 14 zile de la prima utilizare

Diavolul nu este atât de negru…

După un timp, stresul cronic și un nivelul ridicat de cortizol din organism începe să ne „înșele” puțin mintea și să distorsioneze imaginea realității. Centrul creierului responsabil pentru răspunsul de luptă sau de zbor nu mai funcționează corect și nu se închide complet. În corpul nostru, alerta roșie este încă activată și trag o alarmă și, într-o astfel de atmosferă, este greu să auzi vocea gândirii raționale. Cum oprim acest proces? În primul rând, trebuie să încercăm să ne temem și să ne gândim la sursa problemelor noastre. Cel mai bine este să notăm toate lucrurile care ne deranjează sau ne copleșesc, iar lângă fiecare să notăm un proces de cel puțin trei pași pentru a o rezolva. Apoi, împărțiți fiecare pas în pași mai mici! Lângă fiecare pas, notați data, iar mai târziu – întreaga sarcină. De asemenea, puteți nota cele mai mari provocări ale diferiților pași și oamenii care vă pot ajuta cu ele. Acest proces vă poate calma și face probleme reale – reale și, în cele din urmă, se poate dovedi că „diavolul nu este atât de negru pe cât este pictat”.

    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping